Facebook
Tisztelt Partnerünk!

Az AMETEK CTS komplett megoldásokat kínál az EMC méréstechnika széles területén. A cég kínálatában olyan piacvezető  gyártók termékei találhatóak meg, mint az EM TEST, Teseq, Milmega és az IFI. Cégünk, a ProMet Méréstechnika Kft. termékei között eddig is fontos szerepet töltöttek be az EMC eszközök, mint például a különböző generátorok zavartűrő képesség vizsgálatokhoz, EMI mérővevők, térerősségmérők, komplett árnyékolt helyiségek.

Az AMETEK CTS gyártói közül cégünk már közel két évtizede a svájci EM TEST magyarországi disztribútora. Örömmel jelentjük, hogy a ProMet Méréstechnika Kft. ez év januárjától a Teseq, Milmega és IFI hivatalos disztribúcióját is ellátja, tovább bővítve kínálatunkat az EMC mérőeszközök területén.

 

A svájci székhelyű EM TEST piacvezető a vezetett zavartűrő képesség vizsgálathoz (ESD, burst, surge, stb.) szükséges generátorok területén. Ezek a készülékek alkalmasak a vonatkozó szabványok szerinti vizsgálatokhoz az ipari, orvosi, távközlési és autóipari területeken is.

Tovább olvasom...
 

A Teseq kínálatában az ipar, autóipar, stb. részére tervezett vezetett zavartűrő képesség vizsgálat generátorain, széles választékú csatoló-ellencsatoló  hálózatain kívül megtalálhatóak a sugárzott zavartűrő képesség vizsgálatokhoz szükséges RF generátorok, teljesítmény-erősítők, antennák, GTEM cellák, szofverek is.

Tovább olvasom...
 

A cég nagyteljesítményű mikrohullámú és RF erősítők vezető gyártója. A legfontosabb termékeik a szélessávú, "A" osztályú teljesítményerősítők a 80MHz-6GHz frekvencia tartományban.

Tovább olvasom...
 

A gyártó RF és mikrohullámú teljesítmény-erősítőket kínál 40GHz-ig EMC és egyéb alkalmazásokra.

Tovább olvasom...
ProMet Méréstechnika Kft.
2314 Halásztelek, Arany János u. 54.
+36 24 521 240 / +36 24 521 250
%unsubscribe%
%opened%