Facebook
 
Árnyékolt kamerák, audiorendszerek és konverterek

A Pontis Messtechnik GmbH különböző eszközöket gyárt, melyekkel jelentősen megkönnyíthető az EMC vizsgálatokat végzők munkája, illetve jelentősen növelhető azok hatékonysága. A gyártó kínálatában az alábbi eszközök találhatóak meg:

  • hagyományos és HD felbontású kamerák 200V/m tűrőképességig, melyek megfelelnek a CISPR22 és CISPR25 szabványoknak is. A kamerák akár 18x-os optikai zoom-mal illetve mozgató berendezéssel (pan & tilt) rendelkeznek.
  • árnyékolt audio intercom rendszerek a mérőszoba és a kamra közötti kommunikációhoz
  • árnyékolt átalakítók különböző interfészekhez  (CAN, USB, RS-232, Ethernet, HDMI, LIN)

 

Tovább olvasom...
 
Nagypontosságú generátorok EMC mérőhelyek, mérőműszerek vizsgálatához, ellenőrzéséhez

A angliai York EMC Services több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik EMC és egyéb termékvizsgálatok terén. Szolgáltatásai között megtalálható a villamos berendezések teljes körű vizsgálata CE jelölés megszerzéséhez, konzultáció és tréningek pl. az alacsony feszültségű és EMC direktívákkal kapcsolatban. 

Nagypontosságú generátorokat is kínálnak EMC mérőhelyek és mérőműszerek vizsgálatához, ellenőrzéséhez:

  • CGE fésű-generátorok vezetett- és sugárzott rendszerek vizsgálatához, kisméretű árnyékolt kamrák csillapításának ellenőrzéséhez
  • YRS sorozatú kombinált fésű- és zajgenerátorok EMC mérőrendszerek ellenőrzéséhez
  • CNE szélessávú zajgenerátorok (30Hz-6GHz)
  • Flicker és harmonikus generátor az IEC/EN 61000-3-2 és IEC/EN 61000-3-3 szabványok szerinti mérőműszerek vizsgálatához
Tovább olvasom...
 
Mérővevő elektromos tér mérésére a 9kHz-30MHz tartományban

A Narda Safety Test Solution RF4003 készülékének botantennája teljesen kompatibilis a CISPR 12, CISPR 16, CISP 25, MIL-STD és DO-160 szabványokkal, a beépített vevő pedig a CISPR 16-1-1 szabvánnyal. A készülék rendelkezik beépített, választható csillapítóval, előerősítővel és előválasztóval.

A vevő optikai kábellel a PMM 9010 sorozatú mérővevőjéhez vagy optikai-USB átalakítóval közvetlenül számítógéphez csatlakoztatható, ahol a feldolgozás egy szoftver segítségével történhet.

 

Tovább olvasom...
ProMet Méréstechnika Kft.
2314 Halásztelek, Arany János u. 54.
+36 24 521 240 / +36 24 521 250
%unsubscribe%
%opened%