Facebook

 
DMM6500

A Keithley Instruments bemutatta kategóriájának legjobb ár-érték árányú 6 1/2 digites multiméterét, mely jól illszkedik az új sorozatú készülékeihez a nagyméretű grafikus kijelzőjével. Ennek segítségével a készülék beállítása, programozása egy felhasználóbarát menürendszeren keresztül gyorsan elvégezhető az előlapról is, a mérési adatok nem csak numerikusan, hanem grafikusan is megjeleníthetőek.
 A készülék maximálisan 1MS/s mintavételezéssel rendelkezik. Opcionálisan 10 csatornás mérőhelyváltóval bővíthető. Alapkiépítésben Ethernet (LXI) és USB interfésszel rendelkezik, de GPIB és RS-232 interfész is rendelhető.
A beépített emuláció lehetővé teszi, hogy a Keithley 2000, illetve a Keysight 34401A multiméterek egyszerűen kiválthatóak.

Tovább olvasom...
 
DAQ6510

A DAQ6510 multiméter/adatgyűjtő specifikációja gyakorlatilag megegyezik a DMM6500 multiméterével. A legnagyobb különbség a készülékbe helyezhető kettő darab mérőhelyváltó kártya. Összesen 12 féle kártya áll rendelkezésre, melyek között található általános célú és RF jelek kapcsolására alkalmas eszköz, illetve vezérlő modul is.

Tovább olvasom...
 
2281S akkumulátor szimulátor

A max. 20V, 6A kapacitással rendelkező 2281S készülék alkalmas az adott tartományon belül bármilyen akkumulátor szimulációjára a teljes töltöttségtől a kisülésig. Az akkumulátor állapotától függően nem csak a kapocsfeszültség, hanem annak belső ellenállása is változik. 
Így az akkumulátoros készülékek működőképessége az akkumulátor állapotától függően vizsgálható a teljes kisülési folyamat során (pl. IoT eszközök).

A készülékkel mérhető és eltárolható bármilyen akkumulátor karakterisztikája a kisülési folyamat során.

Tovább olvasom...
ProMet Méréstechnika Kft.
2314 Halásztelek, Arany János u. 54.
+36 24 521 240 / +36 24 521 250
%unsubscribe%
%opened%