Facebook

Új mérőműszerek vezetett zavarsugárzás és vezetett immunitás vizsgálatokhoz

Akciós árú RF teljesítményerősítők a Milmega-tól

 
Új kombinált generátor a Teseq-től

TESEQ legújabb kombinált generátor sorozata (NSG 3000A) a korábbi NSG 3040 és NSG 3060 készülékeket váltja fel kedvező áron. Az új készülékek az aktuálisan legújabb technikai színvonalat képviselik és alkalmasak az aktuális IEC/EN szabványok által előírt vezetett EMC immunitás vizsgálatok elvégzésére a CE jelölés megszerzéséhez.

 

A készülékek felépítése modul rendszerű, így rendeléskor specifikálható, hogy a teljes kiépítettséggel (Surge, Burst, Power Fail), vagy csupán egy vagy kettő modullal történjen a szállítás a mérési igényeknek megfelelően

 

A készülék 7"-os színes érintőképernyővel rendelkezik és felhasználóbarát menürendszert kínál az egyszerű használathoz. A standard, szabványok szerinti paraméterekkel történő vizsgálat néhány kattintással elvégezhető, illetve a felhasználó is bármikor módosíthatja a mérés paramétereit.

 

A Windows alapú vezérlő szoftver még egyszerűbbé teszi a vezérlést és lehetőséget kínál komplexebb vizsgálatok programozásához.

 

A vizsgálatokhoz opcionális külső eszközök is rendelkezésre állnak, mint pl. csatoló-ellencsatoló hálózatok, keretantenna mágneses tér vizsgálathoz, kapacitív csatoló, vezérelhető vagy manuális autótranszformátor.

Tovább olvasom...
 
Kompakt megoldás vezetett zavarkisugárzás méréshez

A PMM CA0010 típusjelű "click" analizátora a 9010F típusú, nagy sebességű EMC mérővevővel kombinálva kompromisszumok nélküli megoldást biztosít a CISPR 14-1, IEC/EN 55014-1 és a CISPR 16-1-1 szabványok szerinti vizsgálatokhoz. Ez az összeállítás korábban nem látott tulajdonságokkal rendelkezik:

  • beépített, 16A terhelhetőségű műhálózat (LISN), mely alkalmas a standard vezetett zavarkibocsájtás vizsgálatokhoz is (10Hz-30MHz)
  • kapcsolási számláló állítható áram határértékkel
  • kalibrátor, mely külső eszközök nélkül biztosítja az eszköz ellenörzését click sorozatok és CISPR impulzusok generálásával

Az összeállítás tartalmaz kettő számítógépes szoftvert is:

  • PCA-PMM Click Analyzer: a mérési adatok számítógépen történő megjelenítését biztosítja minden egyes esemény (click) 500µs-os felbontásával
  • PCG-PMM Click Generator: segítségével komplett CISPR (16-1-1) teszt szekvenciák futtathatóak. A szabvány szerinti paraméterek előre programozottan megtalálhatóak a szoftverben, de ezek akár módosíthatóak is.
Tovább olvasom...
 
RF teljesítményerősítők jelentős kedvezménnyel

A jelenlegi akció keretében az angol Milmega nagyteljesítményű RF erősítőit, valamint a Teseq CBA-6G (1GHz-6GHz) sorozatú teljesítményerősítőit kínáljuk jelentős kedvezménnyel. 

A Milmega nagyteljesítményű mikrohullámú és RF erősítőket gyárt a 700MHz-6GHz frekvenciatartományban, melyek EMC, orvosi vagy pl. kommunikációs célokra is használhatóak.

A Teseq CBA-6G A osztályú erősítői a 30-200W teljesítménytartományban rendelhetőek és sugárzott EMC zavartűrő képesség vizsgálatra lettek tervezve.

A kedvezmény mértékéről és az akció részleteiről érdeklődjön kollégáinknál.

Az akció visszavonásig érvényes.

 

Tovább olvasom...
ProMet Méréstechnika Kft.
2314 Halásztelek, Arany János u. 54.
+36 24 521 240 / +36 24 521 250
%unsubscribe%
%opened%