Facebook

       

 

 

 

Tisztelt Partnerünk,

ezúton is szeretnénk tájékoztatni, hogy a Fluke Biomedical ez évben is kiállít az évente megrendezésre kerülő Európai Radiológiai Konferencián Bécsben, ahol többek között megtekinthetik a Raysafe X2 és a Raysafe i3 készülékeket is, valamint a cég szakemberei készséggel állnak rendelkezésükre a készülékek paramétereit, felhasználási területeit illetően is.

A konferencia és kiállítás helyszíne: Austria Center Vienna

Látogatási idő: 2019. február 28 - március 03

Fluke Biomedical stand: 232

Honlap: www.ecr2019.org 

 

 
Raysafe X2

Egyedülállóan kompakt készülék hagyományos és mammográfiás röntgenkészülékek, CT berendezések vizsgálatához. 

A készülékhez csatlakoztatható szenzorok: R/F, MAM, CT, Survey, Light

Nagyméretű grafikus kijelzőjén a mért értékek (összesen 12 paraméter: pl. Gy, Gy/s, kVp, HVL, stb.) nem csak numerikus formában jeleníthetőek meg, hanem az impulzus(ok) grafikusan is megjelennek. 

A mért adatok USB interfészen keresztül számítógépre exportálhatóak és a szállított szoftverrel egyszerűen kiértékelhetőek, archiválhatóak.

Tovább olvasom...
 
Raysafe i3

Valós idejű személyi dózismérő rendszer. A készülék egy központi, nagy kijelzős (10,4") egységből és a rádiófrekvenciás jellel csatlakoztatható személy dózismérőkből áll.

A személyi dózismérők másodpercenként küldik az adatokat a központi egységnek, melyen grafikus és numerikus formában és megjeleníthatőek a mért értékek. További kiértékelés és archiválás a Dose Manager számítógépes szoftverrel végethető el.

Az egyes dózismérők konkrét személyekhez rendelhetőek, így hosszú időre visszamenőleg követhető a használóját ért dózis mértéke, illetve azonnal figyelmeztet a határérték elérésére.

Használatával nem csupán a sugárterhelés időbeli lefolyása követhető nyomon, hanem segítséget jelenthet abban is, hogy használója hosszú távon csökkentse az őt ért sugárterhelést.

Tovább olvasom...
ProMet Méréstechnika Kft.
2314 Halásztelek, Arany János u. 54.
+36 24 521 240 / +36 24 521 250
%unsubscribe%
%opened%