Facebook
 
Mágneses aktív kompenzációs rendszer MR készülékekhez és elektronmikroszkópokhoz

Az ETS Lindgren aktív mágneses kompenzációs rendszerével (MACS™) új és régi MR készülékek és elektronmikroszkópok képminőségének javítására kínál költséghatékony megoldást. A rendszer kiszűri a környezetből érkező mágneses zavarokat, melyek befolyásolják a képalkotás minőségét. Ezeknek a külső zavaroknak több forrása lehet: pl. a közlekedés, a liftek, a transzformátorok vagy az elektromos vezetékek. Elektromágnesesen nyitott helyszínek tehetőek kvázi árnyékolttá a MACS™ aktív kompenzációs rendszer segítségével, mely a külső zavaró mágneses térrel egyenlő nagyságú, de ellentétes irányú mágneses teret hoz létre. A Helmoltz tekercsekből, visszacsatoló hurkokból és 3-irányú magnetométerekből álló aktív kompenzációs rendszer telepítésével a mágneses tér fluktuációja 120mG- ról kevesebb, mint 1mG-ra csökkenthető. 

 

Tovább olvasom...
 
Oxygen Monitoring rendszer

Az ETS Lindgren Oxygen monitoring rendszere a levegőben lévő oxigén koncentrációját figyeli, és jelzi, ha a levegőben lévő oxigén tartalma olyan mértékig lecsökken, hogy az az emberi szervezetre már káros hatással van. 

A készülék kis méretű, falra szerelhető kivitelben rendelhető. Alkalmazható MR vizsgálatoknál, laboratóriumokban, hűtőházakban, vagy bármely olyan területen ahol szükséges lehet a megfelelő oxigén koncentráció folyamatos ellenőrzése. 

Az érzékelés cirkónium-oxid szenzor segítségével történik, melyre 10 év élettartam garancia van, nem szükséges külön kalibrálni, másodperceken belül érzékeli az oxigénszint változását. Az érzékelés pontosságát nem befolyásolja a hőmérséklet, a páratartalom vagy a légnyomás változása. 

Tovább olvasom...
 
Árnyékolt ajtók felújítása, cseréje

Az ETS-Lingren az elektromágneses árnyékoláshoz a kulcsrakész rendszereken  kívül megoldást kínál pl. meglévő árnyékolt ajtók felújítására, korszerűsítésére illetve cseréjére is. A gyártó kínálatában számos árnyékolt ajtó található, köztük az MRI helységekhez, laborokhoz kifejlesztett, az aktuális szabványoknak megfelelő ajtók, melyek a standard méreteken kívül egyedi méretben és kivitelben is rendelhetőek. 

 

Tovább olvasom...
ProMet Méréstechnika Kft.
2314 Halásztelek, Arany János u. 54.
+36 24 521 240 / +36 24 521 250
%unsubscribe%
%opened%