SMP3 hordozható térerősségmérő

SMP3 hordozható térerősségmérő

SMP3 hordozható térerősségmérő

  • Hordozható elektromágneses térerősségmérő a 0Hz-60GHz frekvencia-tartományra.
  • Spektrumanalízis 10MHz-ig.

A Wavecontrol SMP3 típusú, hordozható elektromágneses térerősségmérője egyetlen készülékkel biztosítja a 0-60GHz frekvencia-tartományban történő mérést. Ehhez összesen 13 különböző mérőfejet kínál a gyártó, melyek típustól függően alkalmasak elektromos és mágneses, vagy csak elektromos és csak mágneses terek vizsgálatára. Az egyes mérőfejek különböző frekvencia-tartományokat fednek le. Vannak kimondottan alkalmazás specifikus mérőfejek is, mint pl. a WiFi és a mobil kommunikáció sávjaira készült eszközök.

Minden egyes mérőfej ISO 17025 szerinti akkreditált kalibrációval kerül szállításra. 

Az új WP10M mérőfej segítségével az alacsony frekvenciás (LF) méréstartomyány 10MHz-ig lett kiterjesztve.

A készülék a mérési eredményeket kijelezheti egyrészt abszolút értéken (V/m, µT), vagy egy adott szabvány által megengedett maximális egészségügyi határérték %-os értékében. A készülék számos szabvány által meghatározott határértéket tárol (pl. ICNIRP, ITU, IEEE, NATO, stb.). Méréskor súlyozott értékekkel számol, figyelembe véve, hogy szélesebb frekvenciatartomány esetében különböző frekvenciákhoz különböző határértékek tartoznak.

A WP400C mérőfejjel, illetve az SMP3-Streamer opcióval az autóipari GB/T 37130 szabvány szerinti mágneses tér mérés végezhető el az 1Hz-400kHz tartományban.

A készülék alkalmas a térerősség mérésére egyrészt az idő fügvényében, másrészt valós idejű frekvencia alapú mérésre (FFT) is a 0Hz-10MHz tartományban.

A mérési adatok a belső memóriába kerülnek, melyek további kiértékeléshez számítógépre letölthetőek a szállított szoftver segítségével. Opcionális GPS modul használata esetén a mérési pontok a térképen is (Google Maps) megjelennek.

Bővebb információ

Ajánlatkérés SMP3 hordozható térerősségmérő termékre

Vissza az oldal tetejére